All for Joomla All for Webmasters

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Αγαπητοί Γονείς

        Ξεκινήσαμε την προσπάθεια να κρατήσουμε τους μαθητές σε επαφή με τους δασκάλους τους και να μείνουν μέσα στη διαδικασία της μάθησης. Όπως καταλαβαίνετε το εγχείρημα είναι πρωτόγνωρο και φυσικά ούτε εμείς, ούτε εσείς, ούτε τα παιδιά είναι εξοικειωμένα. Χρειάζεται ψυχραιμία, υπομονή και συνεργασία απ' όλους. Δεν χρειάζεται άγχος και η σύνδεση με την πλατφόρμα της ψηφιακής τάξης εξακολουθεί να παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Ας ευχηθούμε οι προσπάθειες που κάνει του υπουργείο να έχουν θετικό αποτέλεσμα.

       Στην προσπάθειά μας αυτή είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε αρωγό μας και το Δήμο Παιανίας από τον οποίο λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

   «Εν όψει της εφαρμογής των διαδικτυακών μαθημάτων που πραγματοποιούνται στα σχολεία, εξαιτίας της συνθήκης του εγκλεισμού λόγω της πανδημίας, ο Δήμος Παιανίας έχει στόχο την υποστήριξη των μαθητών που δεν έχουν τα τεχνικά μέσα για την ισότιμη συμμετοχή τους στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση.

   Θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε συγκεκριμένο αριθμό  μαθητών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον προσωπικό τους εξοπλισμό και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις εκπαιδευτικές τους υποχρεώσεις.

    Η πρόθεσή μας είναι να διαθέσουμε σε αυτούς τους μαθητές από ένα τάμπλετ. (Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού μαθητών, θα προηγηθούν οι μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ Δημοτικού.)

    Επίσης ο Δήμος μας οργανώνει την παροχή δυνατότητας για δωρεάν εκτύπωση του εκπαιδευτικού υλικού στις οικογένειες των μαθητών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τους γονείς των μαθητών σας προκειμένου να ενημερωθούμε για τις πραγματικές ελλείψεις  τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε δυνατότητα εκτύπωσης.

Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία για οποιαδήποτε ανάγκη παρουσιαστεί.

Με εκτίμηση,

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας

Έλενα Αντωνίου»

 

 Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο και